sreda, 12. januar 2011

Rojstni dnevi za otroke celjske regije


ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE CELJSKE REGIJE
Novo! Zabavno! Drugačno!
Skozi celo leto! TUDI POZIMI!
Ne dovolite, da Vaš otrok praznuje svoj najpomembnejši dan v zaprtih prostorih, brez kreativnosti in domišljije! Več na http://www.zabavazaotroke.si/

Rojstni dnevi za otroke Celje

  Rojstni dan je za otroka čisto poseben dan. Takrat se druži s svojimi prijatelji in je rad v centru pozornosti. zato poskrbimo, da bo zabava kvalitetna in v varnem okolju brez virusov in razmazanih smrkljev. Pri Rojstni dnevi za otroke Celje – pri stricu Tomiju, na lokaciji Pušn’ šank poskrbimo za res posebno zabavo, polno domišljije, aktivnosti v naravi in obilico presenečenj, smeha in “neumnosti”. Ne dovolite, da vaš otrok praznuje v zaprtih prostorih brez kreativnosti in energije. Kako rojstnodnevna zabava za otroke izgleda pri nas, si preberite spodaj.

Poletje je na vrhuncu. Še so prosti termini. Razmišljajte pa tudi že o septembru….Ne dovolite, da vaš otrok praznuje svoj najpomembnejši dan v zaprtih prostorih, polnih virusov in razmazanih smrkljev!

 

Termini:

Sobota in nedelja ob 10h, 13h ali 16h       Med tednom ob 16h

 

Izkoristite lepo vreme in TERMINE MED TEDNOM!  Zmeraj se najde kakšen prost termin! Tudi iz danes na jutri – zato le pokličite ali pišite in kadarkoli brez obveznosti preverite. 

 Razmislite tudi o terminih med tednom, saj sploh niso slabi – vikend lahko preživite z družino.

 

Za informacije in rezervacijo pokličite:

031 471 989 – stric Tomi

Ali pišite na tomi@zabavazaotroke.si 

!!Kontaktirate nas lahko tudi ob nedeljah in praznikih!! 

 

  Na zabavi bomo uporabljali zdravo kmečko pamet o  vzdrževanju higiene, večino zabave pa bomo izvedli zunaj. Prostore bomo razkuževali z razkužilom in ultravijoličnim sterilizatorjem in dezinfikatorjem s kremenčevo žarnico in sproščanjem ozona.

Rojstni dnevi za otroke Celje pri stricu Tomiju na lokaciji Pušn šank Celje:

Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev!

 

 

LOKACIJA:  Pušn šank, Dobrova 32, Celje. 3 km od Mercator centra Celje

Naš prostor je popolnoma ločen od gostinskega lokala. V njem bomo preživeli čim manj časa. Čimveč bomo v naravi.

Praznujemo skozi celo leto. TUDI POZIMI!!!

Lokacija-Pušn šank CELJE:

Rojstni dnevi za otroke Celje – NORO! ZABAVNO! DRUGAČNO!

 

POMEMBNOČe se bo vaš otrok udeležil zabaveOBVEZNO PREBERITE “Navodila za starše” TUKAJ

 

Rojstni dnevi za otroke Celje pri stricu Tomiju – Zabavno, Drugačno.

NAŠ CILJ JE PREPROST IN ENOSTAVEN

Otrokom omogočiti polnovredno, nepozabno, poučno in varno preživljanje prostega časa.

Vsak naš dogodek je trezno premišljen ,ima svoje cilje, strokovno podlago in namen.

Otroci so naše največje bogastvo Zato jim je treba poleg kvalitetnega izobraževanja in ljubeče vzgoje, omogočiti tudi preživljanje prostega časa, ki temelji na kvalitetah, ki jih v šoli ali doma ne morejo osvojiti.
Otrok naj se v prostem času giblje v naravi, raziskuje, ustvarja, spoznava nove prijatelje, sprošča domišljijo in se nevede nauči novih znanj . Predvsem pa se naj neznansko zabava in sprošča.

Naši dogodki so preprosti, enostavni, primerni za vsakogar. Otroci ne potrebujejo predhodnega znanja in sposobnosti. Razvijamo socializacijo v drugem okolju, kot sta šola in dom, kar je nepogrešljiva popotnica za življenje.

Naše zabave niso navadne zabave! Prava avanturistično raziskovalna pustolovščina se nam obeta!

Rojstni dnevi za otroke Celje – NORO! ZABAVNO! DRUGAČNO!

Spogledujemo se z najnovejšimi smernicami v otroški pedagogiki in psihologiji. Otrokom dopuščamo svobodno izbiro in kreativno sodelovanje.

20 let ustvarjanja in izkušenj nam dajejo še posebno težo!

rojstni dnevi za otroke celje

rojstni dnevi za otroke celje

  Ne dovolite, da Vaš otrok praznuje svoj najpomembnejši dan v zaprtem prostoru, brez domišljije, kreativnosti in zabave. To ni navadna rojstnodnevna zabava! To je prava avanturistična raziskovalna dogodivščina. Stric Tomi pa poskrbi za hec in dobro voljo.

 

OPOZORILO!! Iz gozda bomo prišli umazani, blatni, malo raztrgani in popraskani…tudi kakšna buška bo….in smola na rokah bo tudi…Ampak tudi  z rdečimi lički, žarečimi očmi in velikim nasmehom!

 

PRAZNUJEMO V NARAVI, NA SVEŽEM ZRAKU, BREZ VIRUSOV IN RAZMAZANIH SMRKLJEV!!

Mnenja staršev

 

Otroke brez ustrezne dežne/snežne/gozdne opreme bomo neradi, a primorani zavrniti!! In tega si res nihče ne želi…. Zato preberite Navodila za starše TUKAJ

 

  • praznovanje rojstnega dne

    praznovanje rojstnega dne

    Praznujemo skozi celo leto. TUDI POZIMI!!!

       To je nadstandardna zabava z elementi napredne pedagogike in s tehnikami sproščanja otrok v naravi. Zabavno, a hkrati poučno. Vsaka tema ima svojo zgodbo z zapletom, otroci pa so motivirani, da ta zaplet v gozdu rešijo in so za to nagrajeni z zakladom in zadovoljstvom, da so pomagali. Otroci se sami organizirajo v skupino, ki zaplet rešuje s skupinsko identiteto in pripadnostjo.

 

  •    Krepi se samozavest in skupinski duh. Nevede in skozi igro se naučimo sodelovanja, da smo skupaj uspešnejši in da dobro delo in pomoč nekomu v stiski prinese pozitiven rezultat, zadovoljstvo in pohvalo…in celo nagrado!

         Dejavnosti se odvijajo v naravi, v gozdu, na travniku….Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev.

 

rojstni dan za otroke Pušn šank Celje

rojstni dan za otroke Pušn šank Celje

Rojstni dnevi za otroke Celje – pri stricu Tomiju. Lokacija: Puš’n šank

Mnenja staršev

!!!POLETNI TABOR ZA OTROKE CELJE – KLIKNITE!!!      

Zabava za rojstni dan poteka kombinirano v notranjih prostorih in naravi!!

SLABO VREME, ZIMA IN MRAZ NAM NE MOREJO DO ŽIVEGA, saj se primerno oblečemo, hišica je ogrevana, zato lahko praznujemo POLETI IN POZIMI.

NASVET: Otroke lahko pripeljete tudi s skupinskim organiziranim prevozom – še posebej, če ste od nas zelo oddaljeni.

Vsak rojstni dan je nekaj posebnega, teme pa si lahko izbirate sami! Rojstni dnevi za otroke Celje pri stricu Tomiju so PRIMERNI ZA OTROKE OD 4 DO 14 LET (z redkimi izjemami po dogovoru).

 

    MNENJE STARŠEV: “Končno” nekaj drugače, nekaj zanimivega, sem si mislila, ko sem brskala po internetu in iskala primerno zabavo za praznovanje rojstnega dne svojega sina Gala. Radi smo v naravi, veliko se gibamo in tudi otrokov rojstni dan sem za njegove prijatelje želela pripraviti na malce drugačen način in našla sem www.zabavazaotroke.si. Tomi vso pohvalo – odlični ste!!! Gal in njegovi prijatelji so doživeli nepozabno praznovanje in ni bilo lepše, ko so po končanem praznovanju kar en čez drugega razlagali kaj vse so doživeli, Gal pa je, še predno je od utujenosti zvečer zaspal, izjavil: »Mami res sem se imel super, še enkrat bi to ponovil!!!!« Darja Zorko

Preberite več mnenj staršev o rojstnodnevnih zabavah >

 

IN ZAKAJ GREMO V NARAVO??

 Kot pravijo na Inštitutu za gozdno pedagogiko: »Opažamo, da so otroci, ki se gibljejo v naravi bolj zdravi in umirjeni, motorične veščine so se izboljšale, bolj so samozavestni, zaznati je višjo odgovornost do okolja, bolj so motivirani za delo in ustvarjalni, lažje sodelujejo in imajo lepše medsebojne odnose.«

Bi si želeli še kaj več?

Tako praznujemo pri nas! Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev! Z domišljijo in srcem! 🧡  WWW.ZABAVAZAOTROKE.SI  🧡

 

LOKACIJA:  Pušn šank, Dobrova 32, Celje. 3 km od Mercator centra Celje

Naš prostor je popolnoma ločen od gostinskega lokala. V njem bomo preživeli čim manj časa. Čimveč bomo v naravi.

 

 To je zabava, ki otrokom ostane v nepozabnem spominu zaradi Izredno Atraktivne Lokacije, Čudovite Narave, Svežega Zraka in Noro Zabavnega Programa.

Če ste na zabavo povabljeni, nujno preberite NAVODILA ZA STARŠE!

Rojstni dnevi za otroke Celje  pri stricu Tomiju.  🧡   

 

Zabava poteka 3 ure, kombinirano v notranjih prostorih in naravi:

  • Lepo in toplo vreme: 1 ura v notranjih prostorih, 2 uri zunaj
  • Deževno in hladno vreme: 2 uri v notranjih prostorih, 1 ura zunaj.
  • Naš cilj je, da smo v naravi čim več časa!

Ni komentarjev:

Objavite komentar