petek, 21. avgust 2009

Najem Božička, najem dedka Mraza, najem Miklavža - tudi na dom


Ali ste morda razmišljali pripraviti pisano, pravljično in čarovno Božičkovo presenečenje za otroke vašega podjetja?

Nič lažjega!! kliknite na WWW.ZABAVAZAOTROKE.SI in dobili boste vse informacije

Najem Božička na dom, v podjetje, v lokal ali na prireditev ni enostavna zadeva. Ker so prazniki in otroci željno pričakujejo vse tri dobre može, jih ne smemo razočarati. Izberemo izvajalca, ki ima leta izkušenj in ne tistega, ki z velikim rompopomom oglašuje. Obisk Božička je za otroke resna izkušnja, ki je ne pozabijo kar tako. Zagotovimo, da se bodo sproščeno zabavali in Božička ne bodo povezovali samo z darili, ampak tudi s prijetnim druženjem in zabavo. 20 let ustvarjanja in izkušenj nam da še posebno težo.

tomi@zabavazaotroke.si   031 471 989 – Tomi              

 

    Časi se spreminjajo, navade tudi. Klasičen koncept igrica+prihod Božička je res že malo za časom. Otroci so različnih starosti in ena sama igrica ne more zadovoljiti vseh. Otrokom pade koncetracija, se dolgočasijo, komaj čakajo in čakajo in čakajo…da pride Božiček. In ko končno pride, so že utrujeni in zdolgočaseni….              

 

    Zato smo letos stvar zastavili malo drugače. Prihod Božička takoj! Božiček bo vodil pogor z otroki, se z njimi družil in vzpostavljal vezi. Bolj intimno in že takoj zanimivo. Božiček ima pripravljen zelo zanimiv in zabaven program za cca 45-55 minut. Vključimo lahko tudi dve živalski maskoti, ki pričakata otroke ob prihodu in delita bonbone in pozneje dva jelenčka, ki pomagata Božičku. Višek je razdelitev daril in fotografiranje. Zabavo je potrebno zaključiti na višku, da taka tudi ostane v otroškem spominu. Tak program je primeren za skupine do cca 100 otrok in obiske na domu.

 

SEVEDA PA OHRANJAMO TUDI STANDARDNI PROGRAM Z ANIMACIJSKO PREDSTAVICO PRED PRIHODOM BOŽIČKA.

Vse velja tudi za dedka Mraza in Miklavža. Vse tri dobre može lahko najamete za različne priložnosti: V PODJETJE – NA DOM – V LOKAL – NA PRIREDITEV – ….

 

tomi@zabavazaotroke.si       031 471 989– Tomi

 

 

BOŽIČEKDEDEK MRAZ in MIKLAVŽ PRIDEJO TUDI NA DOM!!!!

BOŽIČEKDEDEK MRAZ in MIKLAVŽ PRIDEJO TUDI NA DOM!!!!

BOŽIČEKDEDEK MRAZ in MIKLAVŽ PRIDEJO TUDI NA DOM!!!!

   Obisk Božička na dom poteka tako, da Božiček pride na dvorišče z baklo in otroci ga povabijo na toplo, kjer ima cca 40 min programa – odvisno od števila otrok in starosti. Sledi delitev daril in fotografiranje. Cena je odvisna od datuma in lokacije, zato le pošljite povpraševanje na tomi@zabavazaotroke.si 

Ali ste morda razmišljali pripraviti pisano, pravljično in čarovno Božično presenečenje za otroke zaposlenih v Vašem podjetju? Najem božička.

Najem Božička za podjetja ali na dom

Ste vedeli, da obstaja Božiček, ki pride kamorkoli si zaželite? Tudi k vam… Predstavljamo vam velikega, glasnega in toplega Božička. To je Božiček, ki bo razveseljeval otroke s svojo toplino, igrivostjo, pisano domišljijo, modrostjo ter seveda tudi z darili. Najem Božička za vsako priložnost.

OBISK BOŽIČKA, DEDKA MRAZA ALI MIKLAVŽA PO DOGOVORU!

ZA PODJETJA – Z ZABAVNO SPREMLJEVALNO IGRICO ALI BREZ.

Specializirani smo za manjša podjetja, ki imajo lasten prostor! Vendar brez problemov izvedemo predstavo kjerkoli drugje. Ker kljub temu, da še nismo začeli s promocijo, ima Božiček že nekaj terminov zasedenih, vas prosimo, da o vaši odločitvi kmalu premislite in nas obvestite na tel 031 471 989 (TOMI) ali tomi@zabavazaotroke.si . Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in se dogovorili za vse vaše želje.

20 let ustvarjanja in izkušenj nam dajo še posebno težo!

NAVEDENO VELJA TUDI ZA NAJEM DEDKA MRAZA, MIKLAVŽA IN VELIKONOČNEGA ZAJCA!

Vsi trije dobri možje pridejo tudi na dom!

najem božička

najem božička

Naše predstave so smešne, polne situacijske komike, razumljive vsem starostnim skupinam. Niso predolge, otrokom ni potrebno slediti zapleteni vsebini. So interaktivne, saj otroci v njih aktivno sodelujejo in se zabavajo. Na koncu cela ekipa ostane na prizorišču toliko časa, da se vsi fotografirajo.

Najem Božička, najem dedka Mraza ali Najem Miklavža – je možen s predstavo ali brez. Seveda predstavo priporočamo zaradi večjih otroških nasmehov in prazničnega vzdušja 🙂

Na vsaki predstavi sodelujeta še dve maskoti, ki otroke pričakata pred vhodom in delita bombone in 2 jelenčka, ki med predstavo prineseta skrinjo z zakladom. Poskrbimo tudi za nekaj božične glasbe in atmosfero. Pripravljenih imamo več zanimivih predstavic, zato le povprašajte na tomi@zabavazaotroke.si OGLEJTE SI GALERIJO

najem božička

najem božička

Najem Dedka Mraza  tukaj >>

Najem Miklavža  tukaj >>

božiček

božiček

Decembrski obisk Božička, dedka Mraza ali Miklavža je za otroke res posebno doživetje – zato mora biti pripravljeno in izvedeno profesionalno.

Otroci Božička nestrpno pričakujejo, njihov fokus je usmerjen na njegov prihod in darila. Zato mora biti program pred prihodom Božička izredno zanimiv, zabaven in ne predolg. Dolgočasne in predolge igrice, ki se vlečejo v nedogled niso primerne. Dodaten program mora biti zabaven in krajši. Takih prireditev se udeležijo otroci vseh starosti, zato je pomembno, da se zabavajo vsi! Situacijska komika, atraktivni liki in maskote in čisto enostavna zgodba so najbolj primerni za tako priložnost.

najem božička

najem božička

Ni komentarjev:

Objavite komentar